ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ:
Greek  |  English

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δε-Πα: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00

Alexi Andriotti Accessories

Contact details:

Όροφος: 2

Τηλ: 210-6108565
Fax: 211-0124583

Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε!

Services:

 

Περιγραφή εταιρίας:

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία ALEXI ANDRIOTTI ιδρύθηκε το 2000 και μέχρι σήμερα αριθμεί 75 καταστήματα σε Ελλάδα, Ολλανδία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρουμανία, Τουρκία, Αλβανία και Γεωργία. Στον προγραμματισμό της εταιρείας περιλαμβάνεται η γρήγορη επέκτασή της σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες του κόσμου με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand της και την ταχεία καθιέρωσή του, ενώ η στρατηγική της εστιάζεται στην παραγωγή και διάθεση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης γκάμας πρωτότυπων προϊόντων.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Έχοντας αποκτήσει μία τεράστια εμπειρία στο χώρο της μόδας με επίκεντρο την σύγχρονη & δυναμική γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει με τις στιλιστικές της επιλογές, δημιουργεί προϊόντα με άποψη, ύφος και ποιότητα. Με design που διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και με την δυνατότητα να δημιουργεί αλλά και να ταυτίζεται με τις διεθνείς τάσεις της μόδας συνδιάζοντας υψηλή σχέση ποιότητας/τιμής, την έχουν κατατάξει σαν μια από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες του χώρου των fashion accessories. Tα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι το ατσάλι, το ασήμι, ο χαλκός, το δέρμα, ημιπολύτιμες πέτρες, μαργαριτάρια, μαλλί, cashmere, βαμβάκι και άλλα. Οι διάφορες επεξεργασίες που γίνονται στα παραπάνω υλικά, τους προσδίδουν μια ιδιαίτερη μορφή και ένα ξεχωριστό ύφος.

 

Weblink: www.e-andriotti.com
Facebook: www.facebook.com/Alexi.Andriotti.Accessories

 

Parking

2100 θέσεις στάθμευσης σε 3
επίπεδα. Ειδικές θέσεις στάθμευσης
για άτομα με ειδικές ανάγκες.
bullet_small Ώρες εισόδου: 8:30 πμ. - 2:00 πμ.
Δείτε τον Τιμοκατάλογό μας