ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ:
Greek  |  English

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δε-Πα: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00

Monsoon

Contact details:

Όροφος:2

Τηλ: 210-6300275
Fax:

Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε!

Services:

 

H γνωστή Λονδρέζικη γυναικεία συλλογή ρούχων Monsoon για το πρωί και το βράδυ και οι συλλογές Monsoon Girl και Baby. H σχεδιαστική ομάδα των Monsoon με μοναδική έμπνευση και ιδέες που συγκεντρώνει από όλο τον κόσμο δημιουργεί το μοναδικό στυλ Monsoon.

 

Περιγραφή καταστήματος:

Κατευθείαν από το Λονδίνο, έφτασαν τώρα στην Ελλάδα και…εξαπλώνονται γρήγορα! Τα καταστήματα Monsoon προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία με ιδιαίτερα προιόντα και μοναδικό στυλ. Η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία ρούχα για το πρωί και για το βράδυ και τις συλλογές Monsoon Girl και Monsoon Baby.

 

Τα ρούχα Monsoon ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 από το Λονδίνο και έγιναν γρήγορα γνωστά για την ιδιαιτερότητα του στυλ τους, τις έθνικ επιρροές στο σχεδιασμό και την επεξεργασία των υφασμάτων και επεκτάθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Μ. Βρετανία αλλά και διεθνώς σε πάρα πολλές άλλες χώρες. Σήμερα η σχεδιαστική ομάδα των Monsoon με μοναδική έμπνευση και ιδέες που συγκεντρώνει από όλο τον κόσμο δημιουργεί το υπέροχα μοναδικό στυλ Monsoon.

 

Προϊόντα - Μάρκες:

Monsoon Womenswear, Monsoon Fusion, Monsoon Accessories, Monsoon Childrenswear

Weblink:

www.monsoon.co.uk
monsoonloves.gr

 

Parking

2100 θέσεις στάθμευσης σε 3
επίπεδα. Ειδικές θέσεις στάθμευσης
για άτομα με ειδικές ανάγκες.
bullet_small Ώρες εισόδου: 8:30 πμ. - 2:00 πμ.
Δείτε τον Τιμοκατάλογό μας