ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ:
Greek  |  English

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δε-Πα: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00

Διάφανο

Contact details:

Ισόγειο

Τηλ: 210-6300268
Fax: 210-6300269

Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε!

Services:

 

Περιγραφή εταιρίας:

Η Εταιρία ΔΙΑΦΑΝΟ Α.Ε., τα τελευταία χρόνια με συνέπεια και οδηγό την σωστή διαχείριση απαντά ως μια σύγχρονη και ταχύτητα αναπτυσσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ένα τομέα νευραλγικό για κάθε κοινωνία. Τον οικιακό εξοπλισμό (έπιπλα – μικροέπιπλα - είδη διακόσμησης-είδη κουζίνας και μπάνιου-εποχικά είδη).

Έχοντας μια εμπειρία 30 και πλέον ετών στον χώρο του επίπλου και γενικότερα του οικιακού εξοπλισμού, η εταιρία κατέχει έναν ηγετικό ρόλο στην διαμόρφωση των τάσεων.

Η επιτυχία μας, βασίζεται στις λογικές του Πλουραλισμού Προϊοντικής γκάμας, της Καλύτερης δυνατής τιμής σε σχέση με την Υψηλή ποιότητα των προϊόντων, της Εξειδίκευσης, της Ποιοτικής Εξυπηρέτησης των πελατών και της στενής σχέσης που δημιουργείται μαζί τους, ακολουθώντας τον Οικογενειακό Χαρακτήρα που την διέπει στο σύνολο των δομών της

 

Περιγραφή καταστήματος:

Ως σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της εταιρείας δεν θα μπορούσε να μην είναι η έναρξη των δραστηριοτήτων της, τον Νοέμβρη του 2005 στο ΤΗΕ MALL. Μια παρουσία που σφραγίζεται με απόλυτη επιτυχία. Το κατάστημα μας φιλοξενείται στο επίπεδο 0

 

Μάρκες & προϊόντα:

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ-ΟΙΚΟΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

1. ASHLEY

2. APPLEBEE

3. MBM

4. TALENTI

5. KWILA

6. BRENTWOOD

7. BRISTOL

8. HTL

• SP (ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ): ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

• Spirella : Είδη μπάνιου

• Elegante : Λευκά είδη

• VALERY-CELLESTE-KIKO-BOHEMIA-INN CRYSTAL-NACHTMANN-MORAVA : ΕΙΔΗ ΔΩΡΟΥ

 

Υπηρεσίες:

1. Η πιο ολοκληρωμένη λίστα γάμου της αγοράς (καλύπτει πέραν των όσων προσφέρει η Διάφανο Α.Ε., αγορές από συνεργαζόμενες εταιρείες με ειδικές εκπτώσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη του ζευγαριού πριν κατά και μετά την τέλεση του μυστήριου)

2. Σε συνεργασία με την hotel express international προσφέρουμε την κάρτα μέλους Διάφανο με πολλά πλεονεκτήματα και προσφορές (από διακοπές έως 50% έκπτωση ως αγορά ειδών με ειδικές εκπτώσεις από συνεργαζόμενα καταστήματα)

3. Αποστολή των αγορών σας δωρεάν στις περισσότερες περιοχές της Αττικής

Weblink:

www.diafanostores.com

 

Parking

2100 θέσεις στάθμευσης σε 3
επίπεδα. Ειδικές θέσεις στάθμευσης
για άτομα με ειδικές ανάγκες.
bullet_small Ώρες εισόδου: 8:30 πμ. - 2:00 πμ.
Δείτε τον Τιμοκατάλογό μας