ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ:
Greek  |  English

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δε-Πα: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00

Μούγερ

Contact details:

Όροφος:1

Τηλ: 210-6179797
Fax:


Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε!

Services:

 

Περιγραφή καταστήματος:

Το κατάστημα Μούγερ στο “The Mall Athens” είναι ένα από τα 15 εταιρικά καταστήματα του Ομίλου και ένα από τα 34 καταστήματα που διαθέτει στο σύνολό του, το δίκτυο Μούγερ στην Ελλάδα

 

Περιγραφή εταιρίας:

Ο Όμιλος Μούγερ δραστηριοποιείται στον χώρο του παιδικού και εφηβικού υποδήματος σχεδιάζοντας μια πλήρη γκάμα υποδημάτων υψηλής ποιότητας για κάθε ηλικία και χρήση.

 

Ο Όμιλος λειτουργεί ανελλειπώς από το 1900 και διαθέτει καταστήματα στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, των προαστείων, καθώς και σε 16 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Μια σειρά σημαντικών κινήσεων και αλλαγών πραγματοποίησε τα τελευταία δύο χρόνια ο Όμιλος Μούγερ, ανεβάζοντας την εικόνα του Ομίλου στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς μέσω της πλήρους ανανέωσης της εικόνας του, λανσάροντας ταυτόχρονα ένα νέο μοντέλο καταστήματος.

 

Το όνομα Μούγερ θεωρείται αδιαμφισβήτητα το όνομα με το μεγαλύτερο κύρος στην αγορά του παιδικού και εφηβικού υποδήματος, με αναγνωρισιμότητα πάνω από 95% στο κοινό του. Οι πελάτες μας αναγνωρίζουν τα καταστήματα Μούγερ ως την πιο αξιόπιστη πηγή αγοράς για τα παπούτσια των παιδιών τους, το όνομα με την πιο βαθειά γνώση στο αντικείμενό του και το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας.

 

Μέρος της νέας στρατηγικής του ομίλου βασίζεται στη συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς. Τα τελευταία χρόνια, η γκάμα των προϊόντων Μούγερ εμπλουτίστηκε με δυνατά fashion brands που διαθέτουν την ποιότητα και τις προδιαγραφές που ακολουθεί ο Όμιλος Μούγερ για περισσότερο από έναν αιώνα.

 

Προϊόντα - Μάρκες:

Μερικά από τα brand names που διατίθενται στο κατάστημα Μούγερ είναι: Μούγερ, Babybotte, Stones & Bones, GBB, Brakkies, Camper, Timberland, Tommy Hilfiger, Bikkembergs, Blumarine, Roberto Cavalli, GF Ferre, Converse, Mirella, Andrea Montelpare, Nike, Puma, Reebok, Asics κλπ.

Weblink:

www.mouyer.gr  

 

Parking

2100 θέσεις στάθμευσης σε 3
επίπεδα. Ειδικές θέσεις στάθμευσης
για άτομα με ειδικές ανάγκες.
bullet_small Ώρες εισόδου: 8:30 πμ. - 2:00 πμ.
Δείτε τον Τιμοκατάλογό μας