ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ:
Greek  |  English

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δε-Πα: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00

Swarovski

Contact details:

Όροφος:1

Τηλ: 210-6300278, Κεντρικά: 210-9933020

Fax:


Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε!

Services:

 

Περιγραφή καταστήματος:

Το κατάστημα Swarovski θα το βρείτε στον πρώτο όροφο του the Mall.

 

Περιγραφή εταιρίας:

Για περισσότερα από εκατό χρόνια η Swarovski, η επωνυμία που αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της δημιουργικότητας, είναι η κορυφαία εταιρία παραγωγής κρυστάλλων κοπής ακριβείας στον κόσμο. Κρυστάλλινοι λίθοι και κρυστάλλινα ημικατεργασμένα προϊόντα που προορίζονται για τον τομέα της μόδας, του κοσμήματος και της βιομηχανίας φωτισμού καθώς και είδη δώρων, αξεσουάρ για το σπίτι και συλλεκτικά είδη από κρύσταλλο σε έδρες συμπεριλαμβάνονται στην γκάμα προϊόντων της εταιρίας. Με σημείο εκκίνησης το κοινό πάθος για τη χαρά που προσφέρει το κρύσταλλο, αναπτύχθηκε μια δυναμική Λέσχη Κρυστάλλου που αριθμεί περίπου 400.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, με πυρήνα τις ευφυείς συλλεκτικές φιγούρες Swarovski. Χάρη στο δικό της τμήμα έρευνας των τάσεων, η Swarovski είναι σε θέση να έχει το προβάδισμα στις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, ερμηνεύοντας τις νέες κατευθύνσεις, τα θέματα και τις πηγές έμπνευσης για την κρυστάλλινη δημιουργία.

 

Προϊόντα Swarovski:

Αντλώντας δύναμη από την αφοσίωσή της στην τελειότητα και τη διαρκή καινοτομία, η Swarovski σχεδιάζει και κατασκευάζει επίσης τα δικά της έτοιμα προϊόντα κρυστάλλου: κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι. Οι καλλιτεχνικές και σχεδιαστικές ικανότητες της Swarovski αναδεικνύονται τόσο στον τομέα της μόδας, όσο και της εσωτερικής διακόσμησης. Στη σειρά Swarovski Jewellery, περιλαμβάνονται αξεσουάρ και ρολόγια, αλλά και μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων κλασσικών και μοντέρνων. Πρόσφατα ο οίκος παρουσίασε και την καινούργια συλλογή “Bridal”. Στη σειρά “Home Décor” περιλαμβάνονται αντικείμενα τόσο διακοσμητικά όσο και χρηστικά, όπως και μοναδικά, συλλεκτικά αντικείμενα για τους λάτρεις του κρυστάλλου.

Weblink:

www.swarovski.com

 

Parking

2100 θέσεις στάθμευσης σε 3
επίπεδα. Ειδικές θέσεις στάθμευσης
για άτομα με ειδικές ανάγκες.
bullet_small Ώρες εισόδου: 8:30 πμ. - 2:00 πμ.
Δείτε τον Τιμοκατάλογό μας