ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ:
Greek  |  English

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δε-Πα: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00

My Home

Contact details:

Όροφος:1

Τηλ: 210-6179161
Fax:

Email: φόρμα επικοινωνίας μέσω εταιρικού site

Services:

 

Περιγραφή εταιρίας:

Η Casatex ιδρύθηκε το 1979 ως Ανώνυμη Εταιρεία με σκοπό τη διάθεση ποιοτικών λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης σπιτιού στην ελληνική αγορά. Το ίδιο έτος άνοιξε το πρώτο κατάστημα της γαλλικής αλυσίδας Descamps και μέσα σε μια δεκαετία άλλα 5 καταστήματα σε προάστια της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη.

Το 1999 ξεκίνησε συνεργασία με τον Αγγλικό Οίκο Laura Ashley και δημιούργησε ένα κατάστημα αποκλειστικά με τα είδη σπιτιού της γνωστής σχεδιάστριας. Σήμερα λειτουργεί στην ελληνική αγορά 16 καταστήματα Laura Ashley απο τα οποία 7 βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και 9 σε πόλεις της επαρχίας.

Το Φθινόπωρο του 2005 εισήγαγε στην ελληνική αγορά την ιδέα ενός μίνι-πολυκαταστήματος με είδη σπιτιού που λειτουργεί σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και άνοιξε το πρώτο κατάστημα MyHome στο The Mall Athens. Το 2007 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα MyHome στο εμπορικό κέντρο Avenue. Τα καταστήματα αυτά στηρίζονται σε συνδυασμό shops-in-shop και περιλαμβάνουν ονόματα όπως Ikia, Omnishop, Sia, Orreffors Sweden, Laura Ashley, Descamps, Ritzenhoff, κλπ.

Επίσης, η εταιρεία Casatex ασχολείται με τη χονδρική πώληση και αποκλειστική διάθεση λευκών ειδών όπως η συλλογή μπάνιου Benetton της JMA, τα γαλλικά παπλώματα και μαξιλάρια Dodo και τα προϊόντα της αγγλικής εταιρείας DMC που μεταξύ άλλων παράγει παπλώματα και μαξιλάρια Nimbus. Το 2003 η Casatex δημιούργησε την συλλογή πετσέτας Laura Ashley και ξεκίνησε τη διάθεση αυτής σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε χώρες της Μ.Ανατολής.

Στους σκοπούς της Casatex είναι η δημιουργία νέων καταστημάτων και συνεργασιών και η ευρύτερη ανάπτυξη της στην Ελλάδα και σε αγορές του εξωτερικού.

Η εταιρεία απασχολεί 75 άτομα προσωπικό και το 2006 είχε κύκλο εργασιών €8.233.550.

 

Υπηρεσίες:

Διακόσμηση

Στα καταστήματα Laura Ashley προσφέρονται συμβουλές διακόσμησης απο το έμπειρο προσωπικό μας. Αν ο πελάτης επιθυμεί την επίσκεψη έμπειρου διακοσμητή στο χώρο του που αφού κάνει την απαραίτητη μελέτη θα υποβάλλει σχέδια και προτάσεις αυτό παρέχεται απο εμάς έναντι του συμβολικού ποσού των €150 το οποίο επιστρέφεται στον πελάτη εφόσον πραγματοποιήσει αγορές άνω των €3.000.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας είτε τηλεφωνικά στο 210-9642188, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση της εταιρείας μας www.casatex.gr

Λίστα Γάμου

Σε όλα τα κατασήματα της Casatex μπορείτε να ανοίξετε λίστα γάμου ώστε να δώσετε τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να διαλέξουν δώρα για εσάς ή απλώς να καταθέσουν κάποιο ποσό που θα σας επιτρέψει να διαλέξετε εσείς τα αντικείμενα που επιθυμείτε.

Αποστολές

Ολα τα καταστήματα της Casatex παρέχουν δωρεάς αποστολές εντός Αθηνών-Πειραιά.

Άτοκες δόσεις

Στα καταστήματα της Casatex δίνεται δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις για όλες σχεδόν τις πιστωτικές κάρτες.

 

Μάρκες:

Laura Ashley Laura Ashley Towel Collection Descamps My Home United Colors of Benetton JMA DMC DODO

Weblink:

www.casatex.gr

 

Parking

2100 θέσεις στάθμευσης σε 3
επίπεδα. Ειδικές θέσεις στάθμευσης
για άτομα με ειδικές ανάγκες.
bullet_small Ώρες εισόδου: 8:30 πμ. - 2:00 πμ.
Δείτε τον Τιμοκατάλογό μας